Infraroodpanelen

Betaalbaar & effectief

Infraroodpanelen zijn de perfecte duurzame warmtebron als bijverwarming of voor kamers die je weinig gebruikt. Als je een goed geïsoleerde woning hebt is kun je infraroodverwarming zelfs als hoofdverwarming gebruiken. Ook op industrieel vlak zijn er veel mogelijkheden.

Wat wilt u verwarmen?

Wonen: bijverwarmen

Infraroodverwarming wordt vaak gebruikt als bijverwarming. Onze Leranti HTP panelen zijn ideaal voor het bijverwarmen van bijvoorbeeld een werkkamer, slaapkamer, badkamer of studeerhoek. De Leranti® Mirror is een exclusief verwarmingspaneel voor bijvoorbeeld een badkamer met als bijkomend voordeel dat er geen condensvorming op de spiegel aanwezig is.

Wonen: hoofdverwarming

Wist je dat infraroodverwarming als hoofdverwarming een duurzame en voordelige optie kan zijn? Met onze Leranti Easy panelen verwarm je comfortabel en duurzaam je woning, 24/7! 

Industrieel verwarmen

Ook op de werkvloer kunnen infraroodpanelen een uitkomst bieden. Je krijgt de warmte precies daar waar je het wilt, ook in grote productiehallen!

Onze producten

De infrarood verwarmingsproducten van Greenhill worden in Nederland geproduceerd door Leranti. Al onze infrarood verwarmingsproducten zijn voorzien van het Lerinox verwarmingselement wat bekend staat als de meest hoogwaardige en duurzame in zijn categorie. Kwaliteit van Nederlandse bodem dus!

Leranti® HTP

Leranti® HTP (High Temperature Panel) is een breed inzetbaar infraroodpaneel voor ruimtes waar een krachtige, snelle en intensere verwarming gewenst is. De toepassing is erg breed. Zo kun je zowel werkplaatsen, werkplekken, showrooms, magazijnen, winkels en kantoren verwarmen. Ook in ruimtes waar je een directe stralingsverwarming nodig hebt, zoals in een badkamer is de Leranti® HTP  is de ideale uitkomst! 

Leranti® Mirror

 Leranti® Mirror is een prachtige spiegelverwarming die van elke ruimte iets bijzonders maakt. De Leranti® Mirror is een exclusief verwarmingspaneel voor bijvoorbeeld een badkamer met als bijkomend voordeel dat er geen condensvorming op de spiegel aanwezig is. 

Leranti® EASY

Het Leranti® Easy infraroodpaneel is hét paneel als het gaat om ruimtelijke verwarming! Het paneel is ontwikkeld om ruimtes comfortabel en zuinig te verwarmen. Dit 24 uur per dag 7 dagen per week, net zoals de nu nog gangbare conventionele verwarming, tegen gelijkblijvende of zelfs lagere verbruikskosten.

Leranti® PH

 Met de Leranti® PH (Power Heater) heb je een snelle en krachtige verwarming die iedere werkplek of zithoek comfortabel en aangenaam verwarmd. De Leranti® PH is een infrarode straler met een industriële look die krachtig genoeg is om elke werkplek, zithoek of serre heerlijk te verwarmen daar waar je het nodig hebt. Snel en krachtig. 

Leranti® PH

 Met de Leranti® PH (Power Heater) heb je een snelle en krachtige verwarming die iedere werkplek of zithoek comfortabel en aangenaam verwarmd. De Leranti® PH is een infrarode straler met een industriële look die krachtig genoeg is om elke werkplek, zithoek of serre heerlijk te verwarmen daar waar je het nodig hebt. Snel en krachtig. 

Lees hoe anderen de infraroodpanelen van Greenhill hebben ervaren

Dohmen Transport Herkenbosch

Verwarmen van werkplaatsen

Bij Dohmen transport was de gasrekening torenhoog en moest er een aantal nieuwe verwarmingssystemen aangelegd worden in de werkplaatsen voor grote vrachtwagens en containers. We hebben hier gebruik gemaakt van onze industrie-stralers. Deze zijn aan het plafond opgehangen, gelijk verdeeld over de ruimtes. De stralers worden per twee aangestuurd, zodat de warmtevraag heel gericht kan worden ingevuld. De werktafels worden door kleinere stralers verwarmt, ook hier weer met een individuele aansturing.

“De geboden oplossing werkt uitstekend, Door onze Infrarood oplossing wordt er veel energie bespaart en is de werktemperatuur goed en makkelijk in te regelen.”

Margot en Eugene uit Valkenburg.

Van D-label naar A-label

Margot en Eugene hebben een oude woning wat onderdeel is van een beschermd dorpsgezicht. Het huis had een D label, de CV ketel was oud en moest vervangen worden en dus was de stap naar duurzaam en van het gas af niet groot meer.

Overal in het huis hingen hoge temperatuur radiatoren. Daarom is er gekozen voor de volgende benadering: De ES warmtepomp zorgt voor een basistemperatuur in huis en boven de eettafel en de zithoek zijn Leranti infraroodpanelen geplaatst om de comfort warmte te garanderen.

“De oplossing werkt naar volle tevredenheid. Zelfs bij - 15ᵒ. Inmiddels heeft het huis uit 1854 een energielabel A.”

Leranti® infraroodverwarming

De maatstaf als het gaat om Warmte, Comfort, Design en Techniek!

De beste versie van infrarood

Als je het over Leranti® hebt, dan heb je het over infraroodpanelen die in hun categorie de meeste stralingswarmte afgeven en zeer snel opwarmen. Dit allemaal zonder concessies op kwaliteit door vervaardiging van de beste componenten en materialen.

Standaard 6-8 jaar garantie

Op alle Leranti® infraroodpanelen wordt standaard 8 jaar volledige fabrieksgarantie gegeven. Op alle Leranti® industriële infrarood heaters wordt standaard 6 jaar volledige fabrieksgarantie gegeven. Hierbij uitgezonderd de keramische elementen, hierop wordt 2 jaar garantie gegeven.

100% Nederlands fabricaat

Leranti® infraroodpanelen worden volledig ontwikkelt en geproduceerd in Nederland. De beste kwaliteit van eigen bodem dus!

Gegarandeerd de snelste

Leranti® infraroodpanelen en industriële infrarood heaters kenmerken zich door de snelheid waarmee de elektrische energie zich omzet in warmtestraling. Dit voel je niet alleen door de intensiteit van de stralingswarmte, maar zegt ook alles over de efficiëntie van ons Lerinox™ verwarmingselement.

In het kort, wat is infraroodverwarming?

Reguliere verwarming verwarmt de lucht van de ruimte waarin het zich bevindt. Infrarood verwarming daarentegen geeft stralingswarmte af aan een bepaalde plek in het huis. Zo kun je deze richten op bijvoorbeeld je werkplek of een zithoek. Je kunt de warmte die je voelt zien als zonnestralen in je gezicht op een koude dag; ondanks dat de temperatuur om je heen koud is voel je toch de warmte van de zon. 

Waarom kiezen voor infraroodverwarming?

Infraroodpanelen zijn de uitkomst als het gaat om het duurzaam en plaatselijk verwarmen van kamers en woningen. De panelen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een gezond en comfortabel klimaat in huis. Daarnaast is de aanschaf van een paneel relatief goedkoop vooral als je bedenkt dat je flink kunt besparen op je energierekening! Wil je meer informatie over de voordelen van infraroodverwarming? Leer er in dit artikel meer over.